Чудя се дали това не е един добър вариант за бъркалка http://www.elko.bg/product-275.html Разбира се има и на половин цена такива устройства. Идеята е си стои капака затворен и бъркалката да се пуска докато работи горелката и вдига температурата на сместа.
Мисля че като за 300+ лева ще свърши работа - но съм сигурен че с малко подръчни матеряли и 20-50 лева ще можеш сам да си направиш бавнообортна бъркалка
Хахахаха доста малко всъщност. Идеята е да си пиеш биричка и да не загориш сместа. Проекта ми е свързан с термоконтролер и такава бъркалка, която да се пуска автоматично при стартиране на нагревателя или ръчно по мое усмотрение. Хубавото е че намерих такава на Raider за около 120лв.
Значи въпросите ми край нямат. По скоро този е към Виктор специално, интересува ме тенджерите в ел. магазина, на които не е написано колко им е реалният обем, приемаме ли за реален обем този описан в заглавието?
Тенджерите от 14 и 17 л. са точно толкова до ръба. 20 литровата понякога е 20 , а понякога е 21 - в зависимост от различните доставки. В момента очаквам нови и след като ги измеря точно , ще ъпдейтна информацията в артикула. От там нагоре са както са описани - 30л. е 27 точно, 50л. е 47-48л. и т.н.
Aбе не знам от кога са новите, но мойта 30 литрова, поръчана към края на декември, как ли не я смятах, ама така и не повярвах, че е 27 литра Виж 32 доста повече й прилягат