Обща туршия в бидон

Всичко за мезетата - Мръвки, салати, готварски рецепти ...

Модератор: mirix

Re: Обща туршия в бидон

Мнениеот rajev » 14 Окт 2015, 08:41

Двете кофи заминаха на боклука.Бидона го прехвърлям сутрин и вечер ,но нещо не ми вдъхва доверие .До края на седмицата ще си покаже ,но май ще правя на ново.



п.п. дали мога да и сложа нещо ,че да и помогна на туршията???
Аватар
rajev
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 409
Регистриран на: 14 Ное 2013, 17:53
Местоположение: Пловдив

Re: Обща туршия в бидон

Мнениеот rajev » 28 Окт 2015, 11:44

Туршията е спасена.Яко прехвърляне в рамките на 6 дни (сутрин и вечер) след това натриев бензоат 1 грам на килограм зеленчук.стана перфектна крупкава.Зимата няма да сме на сухо.Поздрави
Аватар
rajev
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 409
Регистриран на: 14 Ное 2013, 17:53
Местоположение: Пловдив

Re: Обща туршия в бидон

Мнениеот mirix » 17 Сеп 2016, 23:35

Стягате ли се Ве?
Аз набарах стъклени буркани= ще ги замеря. Около 7 л. в единия реднах 3 кг пипер по познатата рецепта, тези дни моркови и корнишони и скоро и карфиол. решил съм да пробвам разделно
Tуй е бира, тя не е гадна!
Тати има една болест, която го кара да пие бира.
Аватар
mirix
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 916
Регистриран на: 12 Окт 2012, 10:10
Местоположение: Горна Оряховица

Предишна

Назад към Мезе за бира, вино, ракия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron