Тук ще информираме всички относно предстоящи срещи, събития, конкурси, състезания, фестивали и т.н. на Асоциацията на домашните пивовари в БГ или форума.
Не смея да се ангажирам с количество и вид, може и да не стане до тогава, а и доста компромиси имах при варенето, дано стане изобщо. Иначе смятам да дойдем с жената поне за присъствие/опитване.
Няма промяна в мястото, нали?
Дата:3-ти октомври (събота),начало-10.00 ч. Място:Бирария Халбите,ул.Черковна,41
Бири - 28, плюс 5 пъти Apple Cider с купен ябълков сок Малц/зърно - 120 кг. Последна бира - "Двамата болни", светъл ейл Последна друга напитка - медовина, брага, каберн-ейл
То не е нужно да идват всичките наведнъж и да стоят там цял ден. Идват, пият (дегустират) и си заминават Иначе заведение за 1200 човека не можем намери в центъра на София.
1200 човека са си направо за зала. Дано се зарибят повече от тях,че и производителите на домашно пиво да станем повече.И след две три години да напълним стадион.
1200 човека по една бира са 600 литра бира. Значи 15 човека трябва да занесем по 2 канти минимум. Аз ще се постарая да имам две канти за фестивала (Pils и Amber) плюс една каса dry stout. Хей да не стане като миналата година - аз не можах да опитам и една капка домашна бира. Погледах, погледах и си отидох