Тук ще информираме всички относно предстоящи срещи, събития, конкурси, състезания, фестивали и т.н. на Асоциацията на домашните пивовари в БГ или форума.
Похвално е това, което планира колегата alvinator. Такава е и идеята - на това събитие хората да отидат, видят, опитат и се запалят по домашната бира. Да разберат как се прави. Ако и други колеги имат свои познати, които се интересуват или биха се запалили - препоръчайте им това събитие. Да ставаме повече, един вид
Колегите, които ще бъдат със свои бири в неделя - към 11.30 до 12 ч. е добре да са там. Иначе KANAAL ще отвори в 13 ч., потвърдено. Вече замириса на бира
Събитието беше страхотно - голяма лудница и невероятна бира. На мен най ми хареса портъра на бай Темело и една black IPA (за съжаление не разбрах името на пивовара), опитах от всички и останах много доволен. Надявам се скоро отново да има такова събитие и този път да е в по-голямо заведение за да може да събере повечко пивовари и дегустатори. Ето и една снимка
Събитието си беше ебати фурора, аз толкова хора в КАНААЛ не съм виждал никога! Страхотни, наистина страхотни бири! Всички мои приятели бяха очаровани, пробваха още и още, взеха си книга за четене и т.н. и т.н.