Общо събрание на АДПБ 17.01.2015 г. - разговор по Евроком

Нека тук всеки, който види публикации отнасящи се до АДПБ или поне свързани с домашното пивоварство, да постне линк към съответното издание.

Общо събрание на АДПБ 17.01.2015 г. - разговор по Евроком

Мнениеот victoryvt » 21 Яну 2015, 14:21

Участието ми по Евроком Царевец - 20.01.2015г. в 8 часа сутринта.
Темата беше - събранието на АДПБ в събота 17.01.2015г.
Но този път се разляхме доста по-обширно.

http://ekcarevec.com/view_prozorec.php?id=1326
Аватар
victoryvt
Администратор
Администратор
 
Мнения: 2089
Регистриран на: 27 Сеп 2012, 16:16
Местоположение: В.Търново

Re: Общо събрание на АДПБ 17.01.2015 г. - разговор по Евроко

Мнениеот dandilov » 21 Яну 2015, 15:22

Викторе, не съм от София, а от Враца, баце! ;) :D
Иначе много добре е станало интервюто! Браво! :clap: :clap: :clap:
Пожелавам ти следващите интервюта да бъдат вече в големите национални телевизии! :obscene-drinkingcheers:
dandilov
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 280
Регистриран на: 08 Авг 2013, 21:58

Re: Общо събрание на АДПБ 17.01.2015 г. - разговор по Евроко

Мнениеот rajev » 21 Яну 2015, 15:45

Браво,репортажа беше интересен .Има бъдеще домашното пивоварство ,благодарение на комерсиалните пивоварни дето произвеждат продукт ,който продават и лансират като бира. :mrgreen: :lol:
Аватар
rajev
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 409
Регистриран на: 14 Ное 2013, 17:53
Местоположение: Пловдив

Re: Общо събрание на АДПБ 17.01.2015 г. - разговор по Евроко

Мнениеот victoryvt » 21 Яну 2015, 19:26

Враца, София ...
Объркал съм рейса :)
Аватар
victoryvt
Администратор
Администратор
 
Мнения: 2089
Регистриран на: 27 Сеп 2012, 16:16
Местоположение: В.Търново

Re: Общо събрание на АДПБ 17.01.2015 г. - разговор по Евроко

Мнениеот Prophy » 21 Яну 2015, 21:15

Поздравления за интервюто!

Off topic, но от интервюто се присетих за един любопитен факт който е спомогнал за развитието на домашното пивоварство.

По време на сухият режим пивоварните в САЩ са фалирали масово и една пивоварна е започнала да продава малцов екстракт за кулинарни цели. Продуктът не вървял и решили на етикета като предупреждение опишат процеса за правене на бира. Нещо такова:

В никакъв случай не правете следните неща:
- не изсипвайте съдържанието в Х количество вода
- не загрявайте до Х градуса
- не добавяйте хмел след Х мин.
- не оставяйте да ферментира
- т.н.
В противен случай ще получите бира, което е забранено.


В следствие на това продажбите се увеличи и пивоварната не само не фалирала, а след сухият режим станала една от най-големите. Все още е от големите производители, но не си спомням името.
Prophy
Колкото вари, толкова и споделя
Колкото вари, толкова и споделя
 
Мнения: 38
Регистриран на: 29 Апр 2014, 20:56


Назад към Публикации в пресата за АДПБ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron