Преместване в съд преди бутилиране

Дискусия относно методите за газиране и начините за разливане на бирата - бутилки, кегове, бурета и т.н.

Модератор: Martin

Re: Преместване в съд преди бутилиране

Мнениеот rajev » 13 Ное 2014, 07:05

Даниел ,ти не ме разбра .Аз температура за ферментация мога да си осигуря без проблем ,но после за лагеруването 10 градуса ще бъде висока.
Аватар
rajev
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 409
Регистриран на: 14 Ное 2013, 17:53
Местоположение: Пловдив

Re: Преместване в съд преди бутилиране

Мнениеот daniel.trifonov » 13 Ное 2014, 11:16

Ясно, сега вече те разбрах напълно.
Варки: 20
Малц: 101 кг
Аватар
daniel.trifonov
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 396
Регистриран на: 28 Май 2013, 10:10
Местоположение: Аксаково, Варна

Предишна

Назад към Газировка (карбонизация) и бутилиране / кегиране

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта