Дискусия относно методите за газиране и начините за разливане на бирата - бутилки, кегове, бурета и т.н.
Модератор: Martin
от rajev » 13 Ное 2014, 07:05
Даниел ,ти не ме разбра .Аз температура за ферментация мога да си осигуря без проблем ,но после за лагеруването 10 градуса ще бъде висока.
-
rajev
- Майстор на лакардията и пивоваренето
-
- Мнения: 409
- Регистриран на: 14 Ное 2013, 17:53
- Местоположение: Пловдив
от daniel.trifonov » 13 Ное 2014, 11:16
Ясно, сега вече те разбрах напълно.
Варки: 20
Малц: 101 кг
-
daniel.trifonov
- Майстор на лакардията и пивоваренето
-
- Мнения: 396
- Регистриран на: 28 Май 2013, 10:10
- Местоположение: Аксаково, Варна
Назад към Газировка (карбонизация) и бутилиране / кегиране
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта