Добър вечер колеги
Пиша, за да споделя за раздвижване в темата! Ще започна малко по-отдалеко, защото днес се случиха интересни за мен неща. Колега, който някой познавате (не е член на форума) на име Ники Дочев, който прави засега също само бира от консерви, реши да ми изпрати специален американски стерелизиращ препарат по ЕКОНТ (без мирис, вкус и др., доколкото разбрах бая скъп, името не си спомням). Отивам аз след бачкане да си взема пратката и за моя голяма изненада (смея да кажа доста приятна), освен препарата, колегата ми изпратил и от своята домашна бира
Междувременно през деня говорих с Виктор, помислих и реших, че е време да изясня най-важния за мен въпрос до момента, а именно има ли остатъчен вкус на сяра моята бира или не? За целта реших да отворя една бутилка, въпреки, че знаех, че не е отлежала (само по-малко от 24 часа), но този въпрос не ми оставяше мира! Та прибрах се аз вкъщи, пооправих се и седнахме да храним детето (жената го храни, аз реших да дегустирам
). Вадя от хладилника единствената ПВЦ бутилка и решавам, че ще сефтосвам нея. Снимам термометъра, за да видите каква е температурата в хладилника (ако все пак приемем, че е точен), показа между 3 и 4 градуса.