Ей, страхотно, Благодаря много на всички!
Значи ще си имам втора ферментация. Ще премеря захарността, преди първата беше 13. Демек ако е 2-3 мога да бутилирам без втора ферментация? Меря с бащиния ходрометър за виното. Едва ли е точен в ниските стойности. За бутилирането и дезинфекцията няма проблеми, пробвахме го вече. Само дето установих, че капачките са сезонна стока
Ако имаше мъжки пазар щеше да е друго, а сега с женския, само за буркани продават
Ей, много ме е яд за конкурса, ще взема да изпратя посланик. За отворената категория трябва ли да изпратя бутилките предварително? Че иначе се приемат от 16ч. в петък, а аз излитам в 15:50
Както и да е, ако има ентусиаст ще пратя по него за проба само.
Обещавам следващия път да се проваля тотално lege artis. Мисля да е с вайс, че и без това не ме кефи много. Пък и друго си е да потънеш в блатото.
Щом минат летните масрафи веднага се присъединяваме към Асоциацията
Благодаря за всички съвети! Сполай!