Муа неакво мезе, като не може бира да свари като хората ...
Аз пък наглеждам едно руло стефани и през това време цуцам по малко от последната "американка".
Има и една пача-чорба, ама тя ще е за утре сутринта. За изтрезняване.
Направихме я по технологията за шкембе чорба :
1. Сваряване на ушаците в тенджера под налягане за 30-40мин.
2. Накълцане на мат'триала.
3.Смесване и овкусяване със сол, чер пипер, счукан чесън, первен пипер.
4. Застройка с брашно, кисело мляко и едно яйце (кекава работа,аз за шкембето слагам повече яйца)
5. Подготовка на екстрата - счукан чесън с оцет и малко магданоз.
Руло Стефани всяка куха лейка знае как се прави
Каймата се разточва на два найлона - един отдолу, един отгоре.
После се реди по дължина яйце твърдосварено на две - две или три яйца. Кисела краставичка на ленти, морков, и кашкавал.
Завива се с помощта на двата найлона и се хаква във фурната в тавичка с вода, може и малко бира.
Ай наздраве, че ми пресъхна чашата.
Аааа, някой да не си помисли че го слагаме с найлоните във фурната ?
Или някоя ...