Модератор: Martin
TheHunchback написа:Здравейте господа,
Жена ми настоява да скапя една варка, слагайки праскови в нея. Мислих си на 20 литра 2 килограма, обезкостени, обелени, замразени - размразени и пюрирани във вторичния за 7 дни. Като че ли ще си използвам Brew Bag-а да ги пусна вътре. Как ви звучи това?
Варката ще е американски IPA. Cascade, Citra - при варене, Simcoe, Amarillo за сухо. California Ale WLP051 мая.
TheHunchback написа:Здравейте господа,
Жена ми настоява да скапя една варка, слагайки праскови в нея. Мислих си на 20 литра 2 килограма, обезкостени, обелени, замразени - размразени и пюрирани във вторичния за 7 дни. Като че ли ще си използвам Brew Bag-а да ги пусна вътре. Как ви звучи това?
Варката ще е американски IPA. Cascade, Citra - при варене, Simcoe, Amarillo за сухо. California Ale WLP051 мая.
Само това не ми е ясно. Ако търсиш някаква стерилизация, това не е начина. Повечето от бактериите които ни скапват варките са устойчиви на замразяване. Аз лично бих ги сложил разрязани наполовина в тенджера на пара за 20мин. Или във фурна на 100 градуса за 30мин. Така няма да се опекат и да загубят аромат.TheHunchback написа:замразени - размразени
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта