Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
Модератор: Martin
Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
от koftyto » 13 Апр 2019, 13:17
Ем ... Темата говори сама по себе си... В бързината на поръчката забравих да добавя смилане на малца. Дайте някакви предложения как да смелям 4.5 кг малц без да имам мелачка
Благодаря предварително!
-
koftyto
- Колкото вари, толкова и споделя
-
- Мнения: 30
- Регистриран на: 11 Юни 2018, 09:32
от lhristov » 13 Апр 2019, 22:30
Ако си от София, ела при мен.
Ще ги врътнем
"Лоша бира няма, има само сгрешен стил."
Мартин -много уважаван от мен стиладжия!
-
lhristov
- Майстор на лакардията и пивоваренето
-
- Мнения: 104
- Регистриран на: 29 Ное 2013, 23:20
- Местоположение: София
от koftyto » 14 Апр 2019, 12:56
Много благодаря колега ама късничко
свърших работа с блендер
Доста импровизирано ма изкарах някакъв екстракт OG-10 от 4,5 kg малц. Слабичко ма пък начешах крастата
Чийрз!
-
koftyto
- Колкото вари, толкова и споделя
-
- Мнения: 30
- Регистриран на: 11 Юни 2018, 09:32
Назад към Помощ за проблеми
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта