Благодаря много за отговорите и съветите. Нов съм. Въпроса беше малко тъп наистина и може би не правилно зададен. Като цяло ме интересуваше , фатално ли е ако температурата след озахаряването падне примерно с 20 градуса, преди варенето.Short story long ,дет викат Хангличаните, но просто искам да озахаря и след това да въря в един и същ съд (70л). Проблема ми беше , 4е за да махна триците след озахаряенто треа да прехвърля тия примерно 40л в нещо, докато по4истя основния съд, а разполагам единствено с 3 кофи по 20 л. При цялото това прехвърляне на пивната мъст температурата ще падне.А за това 4е написах 16-24 4аса, е наистина защотот времето не винаги е достатъ4но.
П.С. Извинявам се за "4" ките насвякаде , "Ч"то ми на клавиатурата е дало фира