Модератор: cervesa
Fikata написа:Искам да попитам дали ще позволите промяна на ентрито?Защото, то хубаво човек запише мостра,ма понякога не е така както го мисли.В моя случай бих искал да сменя категорията(миналата година позволихте това да се случи,предполагам не съм единствен с такава молба).
KpaTyH написа:Може ли някой от организаторите да ми каже къде тук пише, че капачките трябва да бъдат жълти или черни:
Мострите трябва да бъдат в бутилки без никакви обозначения, етикети, надписи или маркери върху капачката. Ако на капачката има надписи или графики, те трябва да бъдат заличени преди изпращане.
Как по дяволите капачка с логото на каменица ще бъде заличено...и това няма да си личи? Ние с нови капачки, но с цветове различни от златни и черни какво да правим? Супер непълната информация, заради която щяхме да си пратим ентритата с различни капачки и да бъдем дисквалифицирани най-вероятно. Та....какво да правим за да се приемат биритени...защото става въпрос не само за мен, а и за други хора..Или изобщо да не участваме?
Назад към Срещи, конкурси, състезания на АДПБ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта