Тая рецепта я варя вече трети път и все вдигам количеството (а съм пивовар от има няма месец и нещо). Само че малко паузите ми са различни. Протеинова само 10-20 мин, даже май и това не е нужно. Хареса се на всички и с всяка варка става по-изпипана. Засега ползвам само халертау 80% в началото, 20% 10-15 мин преди края (13-16 ИБУ). Не слагам мъх. Обичам облака. Ползвам гръцки малц и като че ли мойта все става леко по-златиста. Всичките ги ферментирах на 21-23.. тая последната скочи малко до 24 в края (още бълбука) но бананите си бяха винаги там. А и тая е със стари дрожди промити от предната. Бомба са.
Ей тук сложих някои снимки от първата варка
viewtopic.php?f=25&t=3521&start=20#p15359