Много хубау нещо туй 2 месечната беера...

Модератор: Martin

Много хубау нещо туй 2 месечната беера...

Мнениеот mirix » 04 Юли 2013, 21:58

Тъй се случи, че е имало някой жаден. Обаче и аз бях жаден. разлях последната си биричка, туко що напълнена в чашката. 0,5 л напоиха дивана и мокета и опляскаха 2 хавлии. Толкова се ядосвах и подчинен на жажадата,че отидох до мазето и сложих за около 30 мин една биричка отлежала 2 месеца +. Още с отварянете ми се изпълни душата как изцъска и започна да излиза пушек. Бистра, плътна, горчива. Ами не съм пил такъв елексир отдавна.
Извод: Трябва да се варят много бири да отлежават за да им се наслаждаваме изцяло.
Критика: Викторчо намери емотионка с бири, туй ми липсва за завършек
Tуй е бира, тя не е гадна!
Тати има една болест, която го кара да пие бира.
Аватар
mirix
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 916
Регистриран на: 12 Окт 2012, 10:10
Местоположение: Горна Оряховица

Re: Много хубау нещо туй 2 месечната беера...

Мнениеот Pando27 » 24 Апр 2017, 12:50

Браво ,майсторе!

И аз стигнах до този извод ,натискам на количество ,но гледам да не прецакам и качеството... :D

Голяма "краста " се оказа туй пивоварство ,а и от него човек има душевна и телесна полза дето се казва.
Начинаещ ,но с мерак вече с 6 варки от общо 110л бирунка.
Pando27
Колкото вари, толкова и споделя
Колкото вари, толкова и споделя
 
Мнения: 26
Регистриран на: 24 Апр 2017, 11:56

Re: Много хубау нещо туй 2 месечната беера...

Мнениеот ultrashock » 25 Апр 2017, 11:44

Така, и аз съм съгласен с вас. На ме ми доставя удоволствие, както процеса, така и консумацията. Много вдигнах летвата на приятели с тази бира и вече Ариана не щат да близват :)
Аватар
ultrashock
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 627
Регистриран на: 07 Окт 2016, 10:34
Местоположение: София

Re: Много хубау нещо туй 2 месечната беера...

Мнениеот TishoZZ » 26 Ное 2018, 01:19

3д фототапети някой от вас лепил ли е? Имам една идея, да си взема някой по-малък, който да използвам като голяма картина, обаче преди това да го ламинирам, за да стане по-устойчив и да може хем и да се мие. Според вас тази идея дали е добра?
TishoZZ
Малко вари, малко споделя
Малко вари, малко споделя
 
Мнения: 8
Регистриран на: 26 Ное 2018, 01:04


Назад към Дегустации

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron