Да, това е временно решение, няма ефективност като витрина, но има няколко сериозни плюса:
1. Заема по-малко място;
2. Цената за изработката му е под 50 лв;
3. Почти няма консумация на ток, работи един контролер и два PC вентилатора;
Днес сутринта отново заредих, този път 2х2Л бутилки и няколко охладителя. От снощи около 11 часа температурата беше стигнала 19 градуса и не помръдваше, леда се беше разтопил, но бутилките бяха все още студени.
Проблеми ми са два: Първо камерата на хладилника не смогва да замрази 2х2Л бутилки за около 8 часа, второ имам леки вариации по този начин между 17-20 градуа, дали това ще се отрази негативно на бирата?
И другия въпрос от предните ми постове: Проблем ли е отделената мъст за газиране да седи в хладилник вместо замразена в камерата, отново заради ограниченията на размера на камерата?