Благодаря Влади, благодаря и на останалите присъстващи. Аз съм доволен от провеждането, то мина без особени сътресения. Ако Ники го чете това, нека пак благодари от мое име на Casa Domingo - те както винаги бяга чудесни домакини и се погрижиха за нашия комфорт.
След лекцията Надя ми каза нещо доста важно - всъщност най-голямото предимство на лекциите, е за този който ги води - за да можеш да предадеш на другите това което знаеш, трява да го разбереш, да го обясниш първо на себе си. И така в крайна сметка научаваш доста нови неща и връзките между тях. Надявам се да съм успял да го предам разбираемо.
От тук можете да свалите материалите които раздадох по време на лекцията, както и други полезни неща
https://www.dropbox.com/sh/qhxcdb7gqxl8 ... j82ma?dl=0Видеото което записахме ще трябва малко да се пообработи, защото е 5GB и като е готово ще дам линк и към него.
Относно присъствието - предполагам всеки е имал някаква причина да не може да дойде. Идеята на списъка беше да знаем реално колко човека биха дошли - ако са 5, ще ги поканя вкъщи и няма да да търсим място, носим проектор, екран и тн. Ако са 50 е коренно различно. Ние спомагаме с каквото можем, за да развиваме общността и не искаме усилията ни да са напразни. Но в крайна сметка знаем, и че всичко се прави доброволно и всеки е свободен да участва или не в каквото прецени. Следващият път се надявам да сте повече
Това е актуален списък на желаещите
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1417026452 Ако някой иска да промени нещо, нека добави коментар там или тук в темата.
За следващите лекции - в каквъ формат ще ги има зависи най-вече от това, дали ще се появят желаещи да говорят. Не искам да се превръща в стенд ъп комеди шоуто на Стоян всеки първи вторник от месеца. Никог не е била такава идеята. Това да застанеш пред колеги и приятели и да говориш за хобито си е много приятно. Много от вас го правят в частни разговори и знанията които имат са интересни за другите. То също е и предизвикателство - да научиш нещо ново, нещо по-различно. Да се усъвършенстваш. Продължавам да се надявам, че ще се появят ентусиасти.
Поздрави Стоян