Начална плътност (OG): 1.066 (°P): 16
Крайна плътност (FG): 1.012 (°P): 3
Алкохол (ABV): 7 %
Цвят (SRM): 9
Горчивина (IBU): 45
Малц:
67% - Pale ale malt - 4кг
17% - Rye malt - 1кг
8% - Carapils - 0,5кг
5% - CaraMunich II - 0,3кг
3% - Melanoidin - 0,2кг
Хмел:
15гр - Magnum (14.7% Alpha) @ 60мин
50гр - Motueka (6.6% Alpha) @ 5мин
50гр - Riwaka (5% Alpha) @ 5мин
50гр - Motueka (6.6% Alpha) @ 7дни сухо
50гр - Riwaka (5% Alpha) @ 7дни сухо
Озахаряване:
50°C за 10мин
65°C за 60мин
78°C маш аут
Дрожди:
Sigmund's Voss Kveik стартер
Ферментация 35°C / 7 дни