от mirix » 05 Май 2017, 23:53
dandilov, ти си пивовар с опит, но за вайцена ще поспоря с теб. Това е бира която се пие прясна- на седмица две после и изчезват аромати и всичко. Месец и е максимума -според мен.
Аз не му разбирам де, но от скромния ми практически опит съм достигнал до следния извод:
Бира силно охмелена - с отлежаването си губи горчивината, отключват се малцови вкусове. И както сте писали това е друга бира.
Правил съм експеримент пия бира на
1 седмица
1 месец
3 месеца
6 месеца
Ми нищо общо, не ми се търси статия за 9 месечната ми бира.
Аз не съм разбирач, но всеки трябва да си каже - това е моята бира. Как с колко отлежаване я постига ..............
ей пих един куадрупел на седмица, ми на гъз бие. Иска си 6 месеца годинка....
Tуй е бира, тя не е гадна!
Тати има една болест, която го кара да пие бира.