Снимки ще кача, само да ги обработя.
Сега обаче съм доста разочарован от опита...
Днес, като се прибрах реших да махам фолиото и се разочаровах. Залепнало е здраво. "Петлето" е меко и пластично. Заема формата на съда, в който го сложиш. Лепкаво е много.
Едва ли това е баш КАНДИ.
На вкус не съм опитвал - ще е сладко, ясно. На аромат - ми препечена захар. Чак пък бисквити...
Явно трябва да се изпича, изпарява доста повече време. Аз време не засичах, понеже вървеше повторение на мача Реал-Байерн и бях малко раздвоен... Но пък цвета ми хареса и реших да не го изпускам.
А че ще се разтвори, то е ясно. Нали се слага по време на варенето. Къде ще ходи...
Чакаме опита на Мартин.
Поздрави!