Германскиат вайцен е традиционно по-газиран от средностатистическата бира!
От снимките ми се струва, че газировката си е напълно в реда. Имай в предвид, че доброто отлежаване е ключов фактор и за по-пълното разтваряне на СО2 в бирата! А и за куп други положителни ефекти, както бях писал и по-рано...
След 30 дни в хладилника ще имаш значително по-силна газировка! А също и кремообрзна, хубава, плътна пяна с еднакви, много ситни мехурчета, каквато е и целта. Ако тогава ти се струва недостатъчно газирана, пробвай със 7 грама/л. захар следващия път.
Не бързай с изводите! Търпението му е майката!
След 30 дни пусни нови снимки и тогава направи финалните изводи.
Очаквам с интерес и мнението ти тогава.
Иначе поздравления! Супер си се справил!