от victoryvt » 05 Апр 2017, 15:15
И последно - относно Фейсбук и форума :
Преди година Алдо и аверите се сърдиха че не им било удобно да влизат във форума, искаха всичко да се обсъжда в групата във Фейсбук.
Отговорихме им че не всеки има и ИСКА да ползва социални мрежи като ФБ, Туитър или ВКонтакте (руския фейсбук).
Много други колеги има, които вечно ми мелят на главата, че форумът не бил удобен за смартфони, искад инсталиване на Тапатолк и подобни ...
Сега пък обратното - що е публикувано във ФБ, а тук още го няма ?
Добре де, не можа ли един който ползва ФБ да се наеме и сам да свали снимките от там и да ги качи тук ?
Аз току що това направих - не е сложно, изисква точно 10 мин. работа.
Ама работа на ползу роду, каквато работим и ние самите като организираме подобни мероприятия.
Хора, изчакайте малко бе, помислете преди да пишете.
И ние не сме свободни , всеки работи нещо друго и реже от времето си за да даде нещо за домашното пивоварство.
Аз в петък съм се подготвял до 20ч. - стоки, кегове за Терминала, разливна нова да изпробвам, материали за награждаването да отброя и да ги наглася, 2400 чашки да купя от завода на другия край на града и т.н.
Станал съм в събота в 6:30, за да стигна в София малко преди 11, за да мога да разтоваря, да подготвя разливна инсталация за 12 ч. - после до 18 ч. на крак - разлял съм сам и с помощта на Пешо 80л. бира в 200 чашки.
Натоварил съм всичко и съм карал още 220км. и съм си легнал в 12, в неделя спах до обед и целия ми ден замина в разтоварване, оправяне на документи и пари и т.н.
И в понеделник пак от 6:30 ...
Я питайте колегите, които менажираха съдийстването, печатането на шийтове и разнасяне на бутилки как и до колко са стояли, колко им е струвало като нерви и време ?
А на Темелко - да разквартирова чужденците, да ги нахрани, развесели и напие ?
Щото ако не са доволни, следващия конкурс ще си е само наш с 20 бири и можем да си го съдийстваме в една гарсониера ...
Кой от вас би искал вместо Мат и Лоренцо - да му съдийствам аз бирата ?
Помните ли че на първия и втория конкурс платихме на двама полски съдии самолетните билети да съдийстват тук (даже без да им плащаме хотел и т.н.) ?
Сега хората сами идват на свои разноски ...
Който желае да помогне за организацията е добре дошъл, защото хора винаги липсват.
Който само иска без да дава - да заповяда в Терминала да му налея една бира без пари и кой от дето е.
Мерси.