Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
Модератор: Martin
Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
от SDS » 12 Мар 2017, 22:26
Нищо и няма. Просто нормална ферментация. Снимките са малко тъмни, но на пръв поглед е добре. Полъчават се такива кафеви петна не е проблем.
-
SDS
- Майстор на лакардията и пивоваренето
-
- Мнения: 279
- Регистриран на: 09 Ное 2013, 18:11
- Местоположение: гр. Сливен
от nurv » 12 Мар 2017, 22:53
Много благодаря! Бях се филмирал, че отива зян тази варка.
Варки - 5
Малц - 23кг
Последна бира - American Wheat Beer
-
nurv
- Колкото вари, толкова и споделя
-
- Мнения: 43
- Регистриран на: 04 Юли 2016, 16:01
Назад към Помощ за проблеми
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта