Здравейте,
дойде времето да ми призлее и на мен
Около 25л бира имам, беше си перфектна до сухото охмеляване. Уж всичко изварих, сложих хмела в извареното вързопче, но 3 дена по-късно по повърхността започнаха да се появяват бели парцалчета
Та въпросът ми е, дали мога да бутилирам или да я изхвърля. Опасно ли е за здравето да се пие такава бира. Опитвайки я в момента не мога да усетя нещо развалено, но тези парцали 100% са зараза.
Довечера ще пусна снимка, за да видите.
Тъй като тази вечер мога да я бутилирам, затова пускам темата за помощ. Ако не става за бутилиране, поне да не се хабя. Защото после и бутилките ще трябва да... де да знам, трябва ли да ги изварявам, ако в тях е имало заразена бира