Заглавието за съжаление не мога да оправя сам, вече. Ще трябва да си изключа корекцията на телефона или поне да гледам какво съм написал преди да го публикувам. Та по същество.
Благодарности на @All_ON за времето отделено в обяснения.
Той ми даде идеята за преработена хладилна чанта с оплетка от мека връзка. Там озахарявах и там промивах.
Така изглеждаше след варене пивната мъст и така и не се избистри:
https://goo.gl/photos/837pirgiTvYYgRKH9Охлаждах на водна баня + няколко ПВЦ бутилки вътре. За около 25 минути температурата беше свалена на 30 градуса и започнах да прехвърлям във фермантатора.
Около 14 плато беше течността, която влезе във ферментатора ~ 16 литра.
https://goo.gl/photos/7SVFX9w15H9p2Wgt9Ето как изглежда и той:
https://goo.gl/photos/WN72ADAjDPpxZLtQAДнес си бълбука бодро по балонче на секунда, но не знам какво точно ще стане.