Здрасти, колеги!
Tази вечер се сетих, че преди около година си купих книгата Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation:
(купих я от Амазон, ако някой държи да си я набави официално)
Още като я четях, започнах да си отбелязвам някакви пасажи, които мислех да пускам в отделна тема във форума, но в един момент станаха толкова много, че се отказах. Пълна е с ужасно ценна информация (научно обоснована) за всичко, което ви хрумва във връзка с дрождите и ферментацията. Самата поредица Brewing Elements някой вече я беше похвалил във форума (или другаде).
На собствена отговорност ви давам линк към архив с два файла - книгата във формат .ePub и .mobi , за да можете да си я четете на всякакви устройства без проблем. Всякакви защити са съвсем случайно премахнати
Линк: yeast.zip
За да си подразните любопитството, можете да разгледате съдържаниетo (от линка към Амазон по-горе, цъкнете на корицата в сайта и ще видите Table of contents). Сигурен съм, че всеки ще си хареса поне две дузини интересни секции.
Успех!