Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
Модератор: Martin
Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
от busy2 » 20 Апр 2016, 18:15
Еми прави сте. Със захаромера заби на 4%. За RIS се борим именно де ... Бутилирам значи и пей сърце!
Благодаря за навременната намеса
-
busy2
- Колкото вари, толкова и споделя
-
- Мнения: 20
- Регистриран на: 07 Май 2015, 12:09
- Местоположение: Шумен
от st_jivko » 21 Апр 2016, 09:22
И яко чакане за отлежаване.
-
st_jivko
- Майстор на лакардията и пивоваренето
-
- Мнения: 324
- Регистриран на: 01 Мар 2015, 15:02
- Местоположение: гр.Ямбол
-
Назад към Помощ за проблеми
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта