Уважаеми домашни пивовари от вси страни (на България),
Като главен касиер на АДПБ (a.k.a Финансов меринджей) имам удоволствието да призова всички заинтересовани да станат членове на АДПБ :
1. Да го направят сега !
2. Членския внос за 2016г го събираме до 31-ви март.
По-нагоре в тази тема са изброени предимствата от членството, както и какво трябва да се направи, за да се стане член.
За по-мързеливите ще резюмирам :
Членовете на АДПБ - имат право на глас в общото събрание и могат да бъдат избирани в ръководните органи на АДПБ, получават 10% отстъпка от електронния магазин
http://beer-bg.com , участват безплатно в мероприятия на АДПБ (конкурси, курсове, обучения), имат достъп до секция във форума , която е само за членове.
И като ново - член,който желае и има дар-слово може да участва в списването на новото издание на книжката "Домашна бира - това е лесно."
Очертава се да стане доста интересна и полезна.
Желаещите за членство в АДПБ трябва да се запознаят и приемат да спазват устава и етичния кодекс , които са достъпни тук :
viewtopic.php?f=14&t=2546След като го направят - да ми пратят ЛС с имената си, телефон за връзка и аз ще им върна ЛС с линк към банковата сметка на асоциацията по която да преведат сумата на членския внос (50лв.) за 2016 г.
Ще ги впиша в списъка с членове и т.н.