Здравейте!
Имах честта да присъствам на дегустацията, която се състоя в Casa Domingo миналата седмица. Повечето от присъстващите ме запомниха като Дамян 2, който донесе Белгийския WIT, въпреки че се казвам Данаил.
На срещата опитах много бири и повечето бяха превъзходни, но две от тях много ме впечатлиха - тази на cervesa, която на този ранен етап в бирената ми кариера не е по възможностите ми, и един битър ейл. Не си спомням дали беше Американски или някакъв друг, но имаше леко сладникав/плодов вкус и леко кафеникав цвят. Пиша с надеждата, че човекът, който я донесе би бил склонен да сподели рецептата си с останалите колеги. Ако не, бих се радвал да получа вашата рецепта за този стил бир, защото определено искам да се пробвам да сваря един.