Gone with the wheat - American Wheat Beer
Публикувано на: 22 Авг 2017, 12:21
Количество във ферментатора: 21л
Начална плътност (OG): 1.045 (°P): 11.2
Крайна плътност (FG): 1.010 (°P): 2.5
Алкохол (ABV): 4.60 %
Цвят (SRM): 4.5
Горчивина (IBU): 23
Малц:
2.000 kg - Pale Ale (47.62%)
2.000 kg - Wheat Malt (47.62%)
0.200 kg - CaraRed (4.76%)
Хмел:
10.0 g Citra Pellet (11% Alpha) @ 60min
10.0 g Citra Pellet (11% Alpha) @ 15min
10.0 g Citra Pellet (11% Alpha) @ 5min
Еднотемпературно озахаряване на 65°C за 60мин
Дрожди:
Sigmund's Voss Kveik
Ферментация 35°C / 5 дни
Начална плътност (OG): 1.045 (°P): 11.2
Крайна плътност (FG): 1.010 (°P): 2.5
Алкохол (ABV): 4.60 %
Цвят (SRM): 4.5
Горчивина (IBU): 23
Малц:
2.000 kg - Pale Ale (47.62%)
2.000 kg - Wheat Malt (47.62%)
0.200 kg - CaraRed (4.76%)
Хмел:
10.0 g Citra Pellet (11% Alpha) @ 60min
10.0 g Citra Pellet (11% Alpha) @ 15min
10.0 g Citra Pellet (11% Alpha) @ 5min
Еднотемпературно озахаряване на 65°C за 60мин
Дрожди:
Sigmund's Voss Kveik
Ферментация 35°C / 5 дни