И мене така ме прави...
Поръчах си 2 канти, дойдоха всичко ОК.
1 месец по-късно си поръчах още 2. Обаче се случи четвъртата да не я ползвам почти 2 месеца. Когато я напълних, се оказа че не може да се уплътни. Пробвах с различни капаци, уплътнения, няма и няма, и високо налягане не помагаше. Обадих му се да му я върна, да прати една здрава, аз си плащам транспорта. Всичко ОК, ама 10 дена минаха докато я прати, все не беше в града или нямал път към склада. Най-накрая прати, отивам в Еконт - какво да видя, пратил ми пин лок. Ами сега... няма да плащам още един транспорт да я сменя. Обадих се на Стоян, викам ако искаш канта 20лв и идвай я взимай. После се обаждам на тоя от София, викам така и така, объркал си ама няма проблем, ще я задържа. Ама вземи сега ми прати 1 бол лок канта че ми трябва. (Бирата беше вече 20 дни във кофа). Оня ми вика няма повече бол лок, само пин лок останаха. Честно ли.... 10000бр и няма бол лок. Накрая си намерих от едно друго място, човека искаше 40лв за брой. Накрая си стиснахме ръцете за 60лв за 2бр с безплатна доставка. Различни са, нямат гума отгоре, ама са така са по леки. Имаше 8бр, ама май ги е продал, не му виждам обявата. Да бях взел още 2-3.