Май ще трябва по-голяма маса, за 10-ина души Току що ми се обозначи и един начинаещ домашен пивовар, който също ще дойде. Ако няма такава маса, сърце да е широко. Ще се сберем.
Както винаги събитието мина повече от чудсно - събрахме се дори повече от миналия път. Изпиха се доста бири, и на начинаещите пивовари първата им продукция беше доста добра. Имаше разнообразни експерименти (крушата на Ники, Колеандъра, тъмната полуипа на Пепе). Всички се забавлявахме чудесно а ето и единствената снимка от събитието
btw може да се абонирате за темата с бутона някъде най-отдолу или напишете поне един отговор на темата за да получавате email-и от нея. ALL_ON може да добави този съвет и към първия пост, за да не пропускат хората, които не влизат редовно в темата
Утре пътувам за София за концерта на Machine Head, и ще съм там до неделя. Така че ако има някой свободен да пише, може да се видим. Бира няма да тътрузя с мене обаче, със жената и малкия и целия катун в колата, няма грам място.
Лятото се връщахме от плажа - аз - 110кг., 3 жени по 50-60кг., 4 деца от 20 до 55кг. + 4 чадъра, плажни дрънкулки, хладилна чанта с (празни) бири и т.н. Общо 8 лица в колата (и задници) Баничарка Пежо Партнер ...