Здравейте приятели!
На 24 този месец ,отново заредихме бидоните с мерло /25%/ и каберне савиньон /24%/ , и при спазване на технологията от миналата година чакаме ферментацията да си свърши работата./ сулфатизиране , дрожди , бъркане 2 пъти дневно /
Обаче ..... Миналата година в Мелник , пихме местно полусухо /сладникаво / вино , което ни се услади . Та половинката в прав текст ми заяви " Ако ми направиш такова вино , ще ти правя компания при употребата му" !
Аз си обичам жената , искам да и угодя ,и въпроса ми към вас е , как аджеба да стопирам ферментацията на част от двете джибри , за да има вино което да се услажда и на половинката ми?
Предварително ви благодаря за съветите и отделеното от вас време.
Наздраве !