Вино 2016/2
Публикувано на: 24 Окт 2016, 22:35
Маниаци привет.
Накратко преди 9 дни заложил баберне 110 кила, захарност над 26. Серниста , по милилитър за килограм , че и отгоре.
Дрожди витилевюр lb руж.
Всеки ден бъркане сутрин и вечер.
На осмия ден при захарност 0 източих в бидон 55 литра винце. Всичко точно , леко нагарча,нищо притеснително , люснах му и бактерии за ЯМКФ.
Днес обаче реших да го прехвърля в стъкло (дамаджани) и о изненада,понамирисва на счупени преди няколко часа яйца......
Моля за съвети какво да правя , направо побеснях, толкова миене наглеждане баене и накрая мирише на чорапи...
Благодаря ви предварително.
Накратко преди 9 дни заложил баберне 110 кила, захарност над 26. Серниста , по милилитър за килограм , че и отгоре.
Дрожди витилевюр lb руж.
Всеки ден бъркане сутрин и вечер.
На осмия ден при захарност 0 източих в бидон 55 литра винце. Всичко точно , леко нагарча,нищо притеснително , люснах му и бактерии за ЯМКФ.
Днес обаче реших да го прехвърля в стъкло (дамаджани) и о изненада,понамирисва на счупени преди няколко часа яйца......
Моля за съвети какво да правя , направо побеснях, толкова миене наглеждане баене и накрая мирише на чорапи...
Благодаря ви предварително.