Място за обсъждане на всичко което е над 35% алкохол - ракия, уиски, водка, мастика, ликьори, бренди, коняк, грапа, шнапс, саке, и т.н.
от MadButcher » 12 Дек 2017, 14:11
Опитах подобен елексир в казанлъшко по-миналата година, но така и не можах да разбера точно как я правят. Дали от готова ракия и при преварка се добавя нещо (една от версиите беше розов цвят най отгоре в казана) или още при варенето на джибрите се слага въпросния розов цвят от маслодайна роза. Някъде чух версия и с добавяне на розово масло във вече преварена гроздова ракия...Та, някой с опит и сигурна рецепта, ако може да помогне?
-
MadButcher
- Майстор на лакардията и пивоваренето
-
- Мнения: 314
- Регистриран на: 04 Апр 2017, 15:59
- Местоположение: Велико Търново
-
Назад към Високоалкохолни напитки домашно производство
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта