Страница 1 от 1

По ръба на .....

МнениеПубликувано на: 15 Апр 2013, 17:19
от mirix
Брее всички ли са като мен да варят по ръба :)
14042013336.jpg

14042013337.jpg

Уж все няма да прекалявам :) ама пуста и жажда
В крайна сметка се изпариха 3-4 пръста де

Re: По ръба на .....

МнениеПубликувано на: 15 Апр 2013, 19:21
от Hristo
В събота бях даже още по-близо до ръба и от теб, но при майшуването :) При варенето обаче не посмях да напълня догоре.

Re: По ръба на .....

МнениеПубликувано на: 15 Апр 2013, 20:22
от victoryvt
Никакъв ръб - аз два пъти чистя печка изоснови и псувам като за последно ...
Не си струва , а с хмела как лепне и мирише ...
И още - не съм си представял как за 5 сек. се карамелизират 100мл. мъст до степен да задимят с пушек.
Мани мани, няма по гнусна работа от изкипяла пивна мъст , хеле пък и охмелена.

Re: По ръба на .....

МнениеПубликувано на: 16 Апр 2013, 12:47
от hellreiser
Аз всеки път съм на ръба

Re: По ръба на .....

МнениеПубликувано на: 17 Апр 2013, 12:10
от DAHKO
Всички сме на ръба в НРБ ;) Но все пак вряща бира да изкипи навън не е най-приятното изживяване. Особено като хмелът излезе навън и не получи шанс, да остави ценната си горчивина.

Re: По ръба на .....

МнениеПубликувано на: 17 Апр 2013, 15:33
от mirix
:D Виктор има по неприятен шанс горчивината да залепне по печката и да започне да пуши, но контролираме вренето да е на ниска степен :)

Re: По ръба на .....

МнениеПубликувано на: 16 Авг 2013, 11:23
от almus
Хаха,не наливам до ръба,защото мирише неприятно ако излезе и трябва да се чисти доста.Имам опит с 1литър изкипяло прясно мляко и после 4 дни миришеше на...Като отворих после печката отвсякъде капеше мляко,миризмата я знаете:)