Никакъв ръб - аз два пъти чистя печка изоснови и псувам като за последно ... Не си струва , а с хмела как лепне и мирише ... И още - не съм си представял как за 5 сек. се карамелизират 100мл. мъст до степен да задимят с пушек. Мани мани, няма по гнусна работа от изкипяла пивна мъст , хеле пък и охмелена.
Всички сме на ръба в НРБ Но все пак вряща бира да изкипи навън не е най-приятното изживяване. Особено като хмелът излезе навън и не получи шанс, да остави ценната си горчивина.
Хаха,не наливам до ръба,защото мирише неприятно ако излезе и трябва да се чисти доста.Имам опит с 1литър изкипяло прясно мляко и после 4 дни миришеше на...Като отворих после печката отвсякъде капеше мляко,миризмата я знаете:)