Озахаряването - single infusion или multi-rest
Публикувано на: 29 Юни 2014, 12:09
Тъй като смятам есента да премина от малките кухненски варки към нещо по-стандартно, започвам да обмислям оборудването и една от дилемите ми е свързана с озахаряването. Ако ще правя еднотемпературно озахаряване (single infusion), ще гоня схемата с хладилна чанта. Ако ще озахарявам на различни температури - тази хладилна чанта очевидно отпада.
Въпросът ми е следния - при положение, че пазарувам немски малц от електронния магазин, от какви рецепти ще трябва да се лишa (или какви минуси ще трупам), ако избера да правя само single infusion?
Въпросът ми е следния - при положение, че пазарувам немски малц от електронния магазин, от какви рецепти ще трябва да се лишa (или какви минуси ще трупам), ако избера да правя само single infusion?