Въпрос за една бира и един кег
Публикувано на: 28 Ное 2014, 13:44
Преди месец направих един червен ейл и преди седмица го бутилирах. Бутилките все още не са газирани което ме притеснява... назнам това дали е така защото не е много топло в стаята или че за og имах 1.056 а fg: 1.000 (досега такава крайна плътност за бира никога не съм имал) Предложения какво да предприема да им добавя още захар или да го оставя така и да се надявам да се газират ?
Другото което искам да питам е за 1 кег. Седя и го гледам като полезно изкопаемо и немога да разбера как да го отворя да го почистя... търсих туториали из youtube как се отваря ама точно за такъв тип кег нищо не намерих. Ако някой може да ми обясни как се отваря или да ми даде туториал ще съм много благодарен!
Ето и самия кег:
[img]fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/s720x720/10734199_10204903879697694_8715756086305151145_n.jpg?oh=616f5086f2e02b575aed5b3b2ab79027&oe=550729EB&__gda__=1423654581_60bac655e694b4065712ca7b98aa124e[/img]
Наздраве!
PS: img тага немога да го направя като хората нещо
Другото което искам да питам е за 1 кег. Седя и го гледам като полезно изкопаемо и немога да разбера как да го отворя да го почистя... търсих туториали из youtube как се отваря ама точно за такъв тип кег нищо не намерих. Ако някой може да ми обясни как се отваря или да ми даде туториал ще съм много благодарен!
Ето и самия кег:
[img]fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/s720x720/10734199_10204903879697694_8715756086305151145_n.jpg?oh=616f5086f2e02b575aed5b3b2ab79027&oe=550729EB&__gda__=1423654581_60bac655e694b4065712ca7b98aa124e[/img]
Наздраве!
PS: img тага немога да го направя като хората нещо