Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
Модератор: Martin
Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
от Martin » 31 Яну 2016, 18:23
Прецеди стъклата и не би трябвало да има проблем. Гледам друго не е паднало.
carpe cervisiam
-
Martin
- Майстор на лакардията и пивоваренето
-
- Мнения: 1062
- Регистриран на: 29 Юли 2014, 16:16
- Местоположение: Сливен
-
от bojo » 31 Яну 2016, 18:38
Живак няма, само оловни топчета и нещо подобно на восък (от топлото се размеква). Така че, цеди и пускай гадините да рупат захар.
-
bojo
- Майстор на лакардията и пивоваренето
-
- Мнения: 202
- Регистриран на: 18 Юни 2014, 17:40
от Yaskata » 31 Яну 2016, 20:27
Ох отдъхнах си
)
мъстта беше на 19 гр и бързо прецедих. не е имало време
-
Yaskata
- Майстор на лакардията и пивоваренето
-
- Мнения: 311
- Регистриран на: 01 Ное 2014, 18:37
- Местоположение: София
Назад към Помощ за проблеми
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта