Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
Модератор: Martin
Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
от dr_slavov » 07 Сеп 2020, 19:44
Прочети я и ако имаш въпроси, питай пак. Защото по горните въпроси разбирам, че ти се губят някой основи на производството на алкохол като цяло.
-
dr_slavov
- Майстор на лакардията и пивоваренето
-
- Мнения: 548
- Регистриран на: 11 Май 2015, 17:31
- Местоположение: Шумен
Назад към Помощ за проблеми
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта