Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
Модератор: Martin
Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
от svetlo » 18 Яну 2016, 16:07
Или пък източваш предната бира за бутилиране, веднага наливаш върху утайката новата варка без други дрожди. Би трябвало да са достатъчно живички и в достатъчно количество, само трябва да се дисциплинираш да вариш всяка седмица
-
svetlo
- Много приказва, малко вари
-
- Мнения: 87
- Регистриран на: 12 Сеп 2015, 18:30
Назад към Помощ за проблеми
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта