Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
Модератор: Martin
Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
от mickey » 17 Окт 2015, 13:49
Мерси за съветите. Ще се се пробвам следващит път да я поизбистря.
-
mickey
- Сам си вари, сам си пие
-
- Мнения: 3
- Регистриран на: 19 Авг 2015, 13:50
Назад към Помощ за проблеми
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта