Съдържа заключени теми с проверени и дали добри резултати рецепти за домашна бира, както и свободно достъпни теми в които потребителите да предлагат за одобрение свои или открити от някъде рецепти.
От BrewDog бяха така добри да споделят рецептите си за всяка бира, която са правили Ето директен линк към .pdf файла. Аз лично задължително ще опитам Hardcorе IPA
Това е невероятен жест към всички домашни пивовари и доказателство, че крафт пивоварството е първо идея, а след това бизнес!!!!!! Наистина може да се примести в тема "Пивоварна библиотека".
другото уникално е, че сега всеки може да свари нещо, да определи "10 разлики" и да види къде му куца технологията. Нещо като "Каква я мислехме, а тя каква стана!"
Евалата на BrewDog, ама ми е доста интересно как само с Екстра пейл малц постигат 17 EBC на първата бира.. Освен да варят на високо pH друг вариант не виждам.. За сравнение #12 има повече Екстра пейл, а цвета е само 12 EBC..
NorDdeutsches Retro Altbier направи ми впечатление FOOD PAIRING как да го разбирам, че има подобен на зададените вкусове или ръчкат вътри целия сууух кашкавал и наденици
Tуй е бира, тя не е гадна! Тати има една болест, която го кара да пие бира.