ненормално дълга ферментация
Публикувано на: 10 Яну 2015, 11:36
Колеги,
помогнете с мнение.
Варка от 01,12,2014 още ферментира - вече 40 дни. Клапана работи на всеки 3-4 минути.
Дрожди - Notingam,
OG - 11P, в момента е 5Р
Температура на ферментация 10С
Какво да я правя - да чакам още, да я бутилирам или направо на ракия.
благодаря предварително
помогнете с мнение.
Варка от 01,12,2014 още ферментира - вече 40 дни. Клапана работи на всеки 3-4 минути.
Дрожди - Notingam,
OG - 11P, в момента е 5Р
Температура на ферментация 10С
Какво да я правя - да чакам още, да я бутилирам или направо на ракия.
благодаря предварително