Канелена бира! Предложения?
Публикувано на: 24 Юни 2014, 23:20
Здравейте!
Първо искам да се извиня, че писах и слагах снимки от първата си варка явно на неподходящо място (в темата "Как да сваря първата си бира"). Моля, да ме извините и ако прецените да преместите или изтриете. Благодаря за отговора Мисля, че е добре да се допълни до каква температура се охлажда.
Рецептата е онзи Ейл(?) за начинаещи. Бирката вече е страхотна (на 2 седмици и 2 дни:), опитах я още при бутилирането а сега, седмица по-късно, не се сдържах и отворих една малка докато премествах всичко в хладилника. Маллей, кеф! И е много силна. Получи се 12 литра (вместо около 20). А бутилките са по литър...ще се пропием Голям предговор стана...като цяло искам да благодаря за всичко, чОдесни сте!
Та...нали ни знаете женските обонятелни пристрастявания. Аз имам към канела, тежка фаза Много ще се радвам да ми измислите някоя рецепта с канела. Не, че не мога да прочета из нета, но предвид колосалния ми опит...На фестивала Beer Relation имах удоволствието да се запозная с Темелко, та той каза, че някой от вас е майстор на канелите. Ще се радвам да споделите някоя идея за зайци (но не ме подценявайте, голям мерак съм)
Надявам се още тая седмица да поръчам и неделя да сваря. Ще пиша дневник на приключението тук
Първо искам да се извиня, че писах и слагах снимки от първата си варка явно на неподходящо място (в темата "Как да сваря първата си бира"). Моля, да ме извините и ако прецените да преместите или изтриете. Благодаря за отговора Мисля, че е добре да се допълни до каква температура се охлажда.
Рецептата е онзи Ейл(?) за начинаещи. Бирката вече е страхотна (на 2 седмици и 2 дни:), опитах я още при бутилирането а сега, седмица по-късно, не се сдържах и отворих една малка докато премествах всичко в хладилника. Маллей, кеф! И е много силна. Получи се 12 литра (вместо около 20). А бутилките са по литър...ще се пропием Голям предговор стана...като цяло искам да благодаря за всичко, чОдесни сте!
Та...нали ни знаете женските обонятелни пристрастявания. Аз имам към канела, тежка фаза Много ще се радвам да ми измислите някоя рецепта с канела. Не, че не мога да прочета из нета, но предвид колосалния ми опит...На фестивала Beer Relation имах удоволствието да се запозная с Темелко, та той каза, че някой от вас е майстор на канелите. Ще се радвам да споделите някоя идея за зайци (но не ме подценявайте, голям мерак съм)
Надявам се още тая седмица да поръчам и неделя да сваря. Ще пиша дневник на приключението тук