Първо искам да се извиня, че писах и слагах снимки от първата си варка явно на неподходящо място (в темата "Как да сваря първата си бира"). Моля, да ме извините и ако прецените да преместите или изтриете. Благодаря за отговора

Рецептата е онзи Ейл(?) за начинаещи. Бирката вече е страхотна (на 2 седмици и 2 дни:), опитах я още при бутилирането а сега, седмица по-късно, не се сдържах и отворих една малка докато премествах всичко в хладилника. Маллей, кеф! И е много силна. Получи се 12 литра (вместо около 20). А бутилките са по литър...ще се пропием

Та...нали ни знаете женските обонятелни пристрастявания. Аз имам към канела, тежка фаза

Надявам се още тая седмица да поръчам и неделя да сваря. Ще пиша дневник на приключението тук
