Първа ИПА!
Публикувано на: 16 Фев 2015, 23:09
Повлиях се от рецептата на колегата dandilov и реших да я пробвам и аз.
Съставките са същите като количеството е намалено точно на половина, като за близо 18 литра.
Разлика в технологията също няма, освен в това че реших в началото да размеся на 50-52 градуса и да задържа там 20 мин. за белтъчна пауза. Не знам дали е правилно или съм сгрешил....нооо важно е да се опитва.
Екстракт след варене 12.
"Матриала" е заквасен с US-05.
На следващия ден, т.е днес клапанчето бълбука!
Остава най трудното....чакането!
Повече подробности като седна на компа, че от телефона е терсене.
Съставките са същите като количеството е намалено точно на половина, като за близо 18 литра.
Разлика в технологията също няма, освен в това че реших в началото да размеся на 50-52 градуса и да задържа там 20 мин. за белтъчна пауза. Не знам дали е правилно или съм сгрешил....нооо важно е да се опитва.
Екстракт след варене 12.
"Матриала" е заквасен с US-05.
На следващия ден, т.е днес клапанчето бълбука!
Остава най трудното....чакането!
Повече подробности като седна на компа, че от телефона е терсене.