Рецепта за Битър Ейл?
Публикувано на: 07 Мар 2016, 21:48
Здравейте!
Имах честта да присъствам на дегустацията, която се състоя в Casa Domingo миналата седмица. Повечето от присъстващите ме запомниха като Дамян 2, който донесе Белгийския WIT, въпреки че се казвам Данаил.
На срещата опитах много бири и повечето бяха превъзходни, но две от тях много ме впечатлиха - тази на cervesa, която на този ранен етап в бирената ми кариера не е по възможностите ми, и един битър ейл. Не си спомням дали беше Американски или някакъв друг, но имаше леко сладникав/плодов вкус и леко кафеникав цвят. Пиша с надеждата, че човекът, който я донесе би бил склонен да сподели рецептата си с останалите колеги. Ако не, бих се радвал да получа вашата рецепта за този стил бир, защото определено искам да се пробвам да сваря един.
Имах честта да присъствам на дегустацията, която се състоя в Casa Domingo миналата седмица. Повечето от присъстващите ме запомниха като Дамян 2, който донесе Белгийския WIT, въпреки че се казвам Данаил.
На срещата опитах много бири и повечето бяха превъзходни, но две от тях много ме впечатлиха - тази на cervesa, която на този ранен етап в бирената ми кариера не е по възможностите ми, и един битър ейл. Не си спомням дали беше Американски или някакъв друг, но имаше леко сладникав/плодов вкус и леко кафеникав цвят. Пиша с надеждата, че човекът, който я донесе би бил склонен да сподели рецептата си с останалите колеги. Ако не, бих се радвал да получа вашата рецепта за този стил бир, защото определено искам да се пробвам да сваря един.